Látogató számláló

0
0
3
8
3
9
1

Áraink

Nappali napijegy ára: 2 500 Ft, amelyért 2 darab méretkorlátozás alá eső és 3 kilogramm egyéb hal vihető el.

Éjszakai napijegy ára: 3 000  Ft,  amelyért 2 darab méretkorlátozás alá eső és 3 kilogramm egyéb hal vihető el.

Gyermek napijegy ára: 500 Ft. a gyermekhorgász vizeinken egy horgos készséggel horgászhat  és nemes halat nem vihet el. 3 kilogramm egyéb hal vihető el.


Sport napijegy
ára: 1 500 Ft a napijegy csak nappali, egybotos pergető horgászatra váltható ki. Sport napijeggyel halat nem lehet elvinni. A fogott hal másnak nem adható át.


Felnőtt éves engedély
ára: 35 000 Ft, ami magában foglalja az Állami Jegyet, Szövetségi Tagsági bélyeget és a területi jegyet egyaránt. Korlátozott számban új tagokat is vesz fel az egyesület. Jelentkezésük után a vezetőség dönt a felvételről, illetve annak elutasításáról. Új belépő köteles egyszeri halasítási díjat megfizetni 35 000 Ft, mely a tagság megszüntetése után sem jár vissza. Tehát az első évben fizetendő összes díj 70 000 Ft. A továbbiakban természetesen csak az éves tagdíjat kell fizetni.


Ifjúsági éves engedély
 ára: 7 500 Ft, ami magában foglalja az Állami Jegyet, Szövetségi Tagsági bélyeget és a területi jegyet egyaránt. . Korlátozott számban új tagokat is vesz fel az egyesület. Jelentkezésük után a vezetőség dönt a felvételről, illetve annak elutasításáról. Új belépő köteles egyszeri halasítási díjat megfizetni 17 500 Ft, mely a tagság megszüntetése után sem jár vissza. Tehát az első évben fizetendő összes díj 35 000 Ft. A továbbiakban természetesen csak az éves tagdíjat kell fizetni.


Gyermek éves engedély
 ára: 1 700 Ft a gyermekhorgász vizeinken egy horgos készséggel horgászhat és nemes halat nem vihet el.

Honlap készítés