Látogató számláló

0
0
7
9
5
9
5

Fórum


Kérdések / válaszok
(77.) Márton Gábor
2018.10.03 12:10
Üdvözletem érdeklődnék hogy bojlizni lehtséges e a tavon pl 1 héten keresztül!
(76.) Tóth Lajos
2018.08.28 20:45
Kedves Gábor!

Örülünk neki, hogy szeretnének részt venni a horgászversenyünkön. A horgászhelyek választása számhúzással történik. Sajnos, azt amit ön szeretne (egymás mellett horgásszon a barátaival) nincs módunkban teljesíteni, a versenyszabályzat ezt tiltja. A verseny előtt mindenkinek sorszámot kell húzni és az ennek megfelelő állást kell elfoglalni.
- azt, hogy hány bottal lehet horgászni sajnos előre nem tudjuk megmondani, mert a horgászható terület adott nagyságú és ha sok a jelentkező, akkor közelebb kell tennünk a horgászhelyeket egymáshoz és elképzelhető, hogy nem megoldható a kétbotos horgászat.
-botonként két horog.
-minden módszer engedélyezett, de a szomszédokat nem lehet vele zavarni.
-a verseny előtt lesz telepítés.

Remélem a kérdéseire kielégítő válaszokat kapott.
Várjuk a horgászversenyünkön.

Üdvözlettel:
Tóth Lajos
EB.elnök
(75.) Gábor
2018.08.28 14:16
Üdvözlöm!

A horgászversennyel kapcsolatban lenne kérdésem. Szeretnék menni, de egyedüll nem szívesen horgászok, hanem barátokkal akik szintén szeretnek horgászni. Gondolom hogy a horgászhelyek sorsolással kerülnek kiosztásra minden esetben, az esélyegyenlőség nevében. Arra van lehetőség hogy jómagam és a 2 barátom egymás mellé üljünk le? Természetesen nem egy általunk választott helyre, hanem mondjuk az egyikünk ugyanúgy "húzna" helyet, így véletlenszerűen kapnánk a helyünket, a többiek meg mellé ülnének. Egyébként az sem számítana nagyon ha netán mi választhatnánk a helyet, ugyanis még sosem horgásztunk ezen a tavon, nem ismerjük a sajátosságait.

Egy vagy két bottal lehet majd horgászni? Botonkénti horgok száma? Horgászmódszerek közül mi engedélyezett? Pergetés is, vagy csak fenekezés, úszózás? Láttam hogy a tavalyi verseny elött volt telepítés, idén is várható?

Köszönöm szépen a választ!
Üdvözlettel: Gábor
(74.) Machács Botond
2018.06.10 11:47
Az lenne a kérdésem, hogy 13 éves vagyok gyerekengedéllyel és még pontymatracom is van, véletlenül nem horgászhatok feederrel a tavon, ha az ifijusági jegyet veszem meg ( nincs engedélyem )
(73.) Tóth Lajos
2018.06.04 20:37
NAPIJEGYEK!

Többen érdeklődtetek, hogy hol és mikor lehet napijegyet váltani. Az alábbiakban röviden összefoglalom a lehetőségeket:
- helyszínen a halőrháznál 8:30-ig
- Csoda-Csali horgászboltban (H-P: 8-18-ig; Sz:8-13-ig
- Gól Büfében (H-CS: 10-22-ig); (P-Sz-V: nem)
A napijegyek elővételben is megvásárolhatók.
Májustól--Szeptember végéig minden péntek és szombat éjjel van éjszakai horgászat. Az éjszakai horgászat ideje alatt (este 7- reggel 7 óráig) a halőrház nyitva van és van lehetőség napijegy vásárlásra.

Üdvözlettel:
Tóth Lajos
EB.elnök

(72.) Balaskó Norbert
2018.05.24 09:02
Kedves Lajos!

A 71.-ik pontban adott válasza kapcsán érdeklődnék, hogy azt lehet tudni, a halőrház mikortól nyit hétvégén? (sajnos erről nem találtam infót)
Pl. ha én szombat hajnalban 5.30-6.00 körül odamegyek a halőrházhoz, lesz esélyem napijegyet venni?

Válaszát köszönöm!

Üdv.,
Norbert
(71.) Tóth Lajos
2018.05.13 21:39
Kedves Tranyo!

Sajnos az egyesületet is rosszul érinti az, hogy a Sport büfé nem vállalja a (péntek-szombat-vasárnap) napokon a napijegy árusítást. Egyenlőre erre nincs igazán jó megoldás.
A halőrháznál ki van függesztve, hogy hol lehet még napijegyet váltani, továbbá lehetőség van, arra hogy elővételben meg lehet vásárolni a napijegyet.

Üdvözlettel:
Tóth Lajos
EB.elnök
(70.) Tóth Lajos
2018.05.13 21:32
Kedves Krisztina!

Pergetőjegyből egyféle van, ezt felnőtt és ifjúsági horgász is használhatja (egy kézben tartott bot és műcsali). Ennek ára 1 500 Ft.

Üdvözlettel:
Tóth Lajos
EB.elnök
(69.) tranyo
2018.05.12 19:16
Tisztelt Vezetőség, érdeklődnék, hogy mit terveznek lépni a büféban kapható/nem kapható napijegy problémakör kapcsán.
elmúlt hétvégén elindultam pergetni az omszkira, de meglepetésemre a pultos hölgyek azt mondták a büfében, hogy hétvégén nem tudnak kiszolgáni horgászjeggyel, és mutattak egy kiírást a büfében a falon, miszerint erről Önöket is rég tájékoztatták... (végül adtak egy jegyet, mert nem volt épp forgalom, de kérték jelezzem a problémát a vezetőségnek mi is, ahogyan Ők már megtették)
halőrházban senki nem volt, így nemtudom mi a hosszabbtávú elképzelése erről az egyesületnek.

üdvözlettel:
tranyo
(68.) csiszár krisztina
2018.05.11 18:00
Érdeklődnék,hogy lehet-e ifjúsági napijegyet váltani a tavon.Ha igen,akkor lehet-e vele pergetni és mennyibe kerül,ha nem, akkor ifjúsági engedéllyel milyen jegyet tudnék kiváltani,amiben engedélyezett a pergetés.válaszukat köszönöm!

Név
E-mail
Hozzászólás
Honlap készítés